Dobrodošli na naših spletnih straneh.
celje zgoraj6

Plakat GG koncert orkestra policijeŽupnija Gornji Grad skupaj z Osnovno šolo Frana Kocbeka in občino Gornji Grad lepo vabijo na dobrodelni koncert orkestra slovenske policije z gosti, ki bo ta petek, 29.9.2017 ob 19.00 v katedrali sv. Mohorja in Fortunata v Gornjem Gradu. Zbrana sredstva od prodanih vstopnic bodo namenjena za opremo računalniške učilnice na osnovni šoli Frana Kocbeka Gornji Grad.

Lepo povabljeni k dobremu delu.

 

 

 

Prav tako župnija Gornji Grad lepo vabi vse ljudi dobre volje na zahvalno sveto mašo (MISSA SERAPHICA) za štiri nove zvonove, ki so jih v mesecu juliju posvetili. Zahvalna sveta maša bo v soboto, 7.10.2017 ob 18.00 v župnijski cerkvi sv. Mohorja in Fortunata v Gornjem Gradu.
Pri sveti maši bodo sodelovali mešani pevski zbor GLEGRA iz Švice, komorni zbor Limbar iz Moravč in cerkveni mešani pevski zbor France Gačnik iz Stranj pri Kamniku. Vse tri zbore bo spremljal simfonični orkester Domžale - Kamnik.

Zahvalna masa zvonovi GGVstop je prost; darovi pri sveti maši pa bodo namenjeni za nov pastoralni center v župniji. Lepo vabljeni!

Naslov:
Prešernova ulica 23
3000 CELJE

Uradne ure:
ob delovnih dneh -
od ponedeljka do petka
od 9. do 12. ure

 

 

ŠKOFIJA CELJE

Telefon:
059 080 600

Faks:
059 080 609

E-naslov:
ordinariat@skofija-celje.si