Dobrodošli na naših spletnih straneh.
celje zgoraj6

SticnaPraznovanje 100-letnice fatimskih dogodkov bomo zaključili z vseslovenskim fatimskim romanjem, ki bo v soboto, 14. 10. 2017, v Stični. Ob 9.30 bo molitvena ura, ob 11.00 pa somaševanje škofov in duhovnikov iz Slovenije in Hrvaške. Po maši bo procesija z milostnim kipom fatimske Marije, ko bo za to priložnost skupaj z delegacijo iz Fatime priromala v Stično. Srečanje naj bo krona izredno bogatega duhovnega dogajanja, ki se je uresničevalo v naši krajevni Cerkvi po naših dekanijah, župnijah, domovih, družinah in v našem osebnem duhovnem življenju.

Vseslovensko fatimsko romanje je tudi že 6. romarsko srečanje med Slovenci in Hrvati, zato smo v Stično poleg duhovnikov in vernikov iz domačih škofij povabili tudi škofe, duhovnike in vernike iz sosednje Hrvaške.

Naj naša molitev skupaj z z brati in sestrami iz Hrvaške razodeva, da smo Cerkev - Božje ljudstvo in smo pripravljeni dejavno sodelovati ter z molitvijo pomagati pri reševanju odprtih vprašanj v naših medsebojnih odnosih.Fatimsko romanje Petrovce 07

Naslov:
Prešernova ulica 23
3000 CELJE

Uradne ure:
ob delovnih dneh -
od ponedeljka do petka
od 9. do 12. ure

 

 

ŠKOFIJA CELJE

Telefon:
059 080 600

Faks:
059 080 609

E-naslov:
ordinariat@skofija-celje.si