V SVETEM DUHU SE PREPOZNAVAMO IN OBLIKUJEMO KOT DEJAVNI IN SOČUTNI ČLANI OBČESTEV, KOT MISIJONARSKI UČENCI IN VODITELJI.

V SVETEM DUHU SE PREPOZNAVAMO IN OBLIKUJEMO KOT DEJAVNI IN SOČUTNI ČLANI OBČESTEV, KOT MISIJONARSKI UČENCI IN VODITELJI.

Delavnica za mame in hčere – Čudovita princesa

Na Zavodu Iskreni v maju na Štajerskem pripravljajo delavnico Čudovita princesa, ki je namenjena mamam in hčeram med 9. in 12. letom starosti. Delavnica bo v Celju pri Sv. Duhu (31. maj 2024 ob 17.30, lokacija: Ob Koprivnici 1, Celje). 
 
Gre za delavnico, kjer imajo deklice priložnost, da v prijetnem ozračju (in v družbi svojih mam) prisluhnejo njihovi starosti primerni predstavitvi o odraščanju, menstruaciji in spočetju življenja, kjer v deklicah poskušamo vzbuditi čudenje in hvaležnost nad tem, kako čudovito so ustvarjene in jim hkrati damo možnost, da s svojimi mamami sodelujejo v vodenem pogovoru, kjer si podelijo radosti in tegobe odraščanja in pubertete. 
 
Več informacij se da najti tukaj, kjer se tudi prijavite:https://www.iskreni.net/programi/cudovita-princesa/
 
Povezava do kratkega videa, da si bodo starši (no, predvsem mame 😊) lažje predstavljale delavnico: https://vimeo.com/831886179?share=copy
 • 00

  dni

 • 00

  ur

 • 00

  minut

 • 00

  sekund

Datum

31. Maj. 2024

Ura

17:30

Lokacija

Sv. Duh - Celje

Organizator

Zavod Iskreni
Website
https://www.iskreni.net
Na vrh