V SVETEM DUHU SE PREPOZNAVAMO IN OBLIKUJEMO KOT DEJAVNI IN SOČUTNI ČLANI OBČESTEV, KOT MISIJONARSKI UČENCI IN VODITELJI.

V SVETEM DUHU SE PREPOZNAVAMO IN OBLIKUJEMO KOT DEJAVNI IN SOČUTNI ČLANI OBČESTEV, KOT MISIJONARSKI UČENCI IN VODITELJI.

Izkusi Alfa srečanja

Izkusi Alfo je dogodek namenjen je vsem dosedanjim in bodočim voditeljem Alfa srečanj – orodja, ki je več milijonov ljudem po vsem svetu pomagalo srečati Jezusa. Post krščanska kultura, v kateri živimo, je Cerkev postavila pred izzive, a tudi številne priložnosti. Alfa srečanja so priložnost, ki lahko tako mladim kot ljudem v zrelih letih pomagajo odkrivati odgovore na bistvena življenjska vprašanja, veliko jih je prav preko teh srečanj prvič ali ponovno odkrilo Jezusa.

Na dogodku Izkusi Alfo vam bomo predstavili zakulisje priprav in izvedbe Alfa srečanj v našem, slovenskem okolju. Voditelji in člani njihovih ekip, ki pri nas že uporabljajo to orodje, vam bodo na podlagi lastnih izkušenj predstavili priložnosti in vas opozorili na ključne izzive, ki jih Alfa srečanja prinašajo.

Veselimo se srečanja z vami! Skupaj bomo na dogodku Izkusi Alfo odkrivali možnosti, ki nam jih ponujajo Alfa srečanja, hkrati pa poleg novih človeških prijateljstev gradili še globlje in pristnejše prijateljstvo z Bogom. Dobrodošli!

Pridruži se nam!

PRIJAVA: https://forms.gle/vXTJk58jw4YZeT348

Datum

06. Nov. 2023
Expired!

Ura

20:00

Lokacija

Zoom
Na vrh