V SVETEM DUHU SE PREPOZNAVAMO IN OBLIKUJEMO KOT DEJAVNI IN SOČUTNI ČLANI OBČESTEV, KOT MISIJONARSKI UČENCI IN VODITELJI.

V SVETEM DUHU SE PREPOZNAVAMO IN OBLIKUJEMO KOT DEJAVNI IN SOČUTNI ČLANI OBČESTEV, KOT MISIJONARSKI UČENCI IN VODITELJI.

Katoliški inkubator (Salezijanski mladinski center Celje)

“Katoliški inkubator” je namenjen vsem mladim, ki iščejo smisel vere v današnjem času in se želijo aktivneje vključiti v življenje Cerkve. Srečevanja, druženje, skupni izleti, praznovanja in druge aktivnosti povezujejo mlade različnih župnij, da skupaj rastejo v veri, si izmenjujejo svoje izkušnje pri sodelovanju v lastnih (župnijskih) okoljih in nasploh gradijo živo skupnost mladih katoličanov.

Program je dobil ime po analogni organizaciji za spodbujanje in rast novoustanovljenih podjetij in samostojnih podjetnikov. Tako kot želi podjetniški inkubator pomagati interesiranim k lažjemu soočanju in premagovanju začetnih težav v svetu podjetništva, želimo s programom Katoliškega inkubatorja mladim katoličanom pomagati, da v skupnosti z vrstniki odkrijejo svojo pot osebne vere in možnosti aktivnega vključevanja v lokalna cerkvena občestva, ki jim pripadajo.

Ideja za program se je porodila jeseni leta 2022 iz želje po povezovanju mladih iz nekaterih župnij nove dekanije Celje – Nova Cerkev.

Srečanje v novembru: petek 10.11.2023 ob 19h

Tema: Slavilni večer in pričevanje. Dogodek bo organiziran v Vojniku.

 

Datum

10. Nov. 2023
Expired!

Ura

19:00

Lokacija

Vojnik
Na vrh