V SVETEM DUHU SE PREPOZNAVAMO IN OBLIKUJEMO KOT DEJAVNI IN SOČUTNI ČLANI OBČESTEV, KOT MISIJONARSKI UČENCI IN VODITELJI.

V SVETEM DUHU SE PREPOZNAVAMO IN OBLIKUJEMO KOT DEJAVNI IN SOČUTNI ČLANI OBČESTEV, KOT MISIJONARSKI UČENCI IN VODITELJI.

Praznik Device Marije Angelske v Porcijunkuli

Celjski bratje kapucini vabijo na predvečer praznika Device Marije Angelske v Porcijunkuli, v torek, 1. avgusta ob 19. uri k molitveni uri o Božjem usmiljenju, spravi in odpuščanju ter “odprtje porciunkulskega odpustka”. Ob 20. uri bo sv. maša. Priložnost za spoved bo od 17. do 21. ure.

Na sam praznik Marije Angelske, v sredo, 2. avgusta, bodo maše ob 7., 8. uri (mašuje celjski škof dr. Maksimilijan Matjaž), ob 9.30 (mašuje upokojeni celjski škof dr. Stanislav Lipovšek), ob 11. uri (mašuje opat Marjan Jezernik) ter ob 18. uri (mašuje Franci Trstenjak, direktor Radia Ognjišče).

Po večerni maši bo blagoslov za bolnike z rakom in druge z relikvijami sv. Leopolda Mandića. Priložnost za spoved od 6. do 20. ure.

Popolni odpustek, ki ga lahko namenite za sebe ali za duše v vicah, je možno prejeti, pod določenimi pogoji (spoved, obhajilo in molitev po namenu svetega očeta), od “odprtja odpustka” v torek zvečer in ves dan v sredo.

Datum

02. Avg. 2023
Expired!

Lokacija

Župnijska cerkev sv. Cecilije
Celje
Na vrh